EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Ranté Tilu-Tautan pikeun Mindahkeun Batubara

 

 

 

Ngarobih Méja Méja

Kodeu, Diménsi sareng Pasipatan (Kelas B)

 

Size       d x p (mm)

Lebar (mm)

Kurva Radius mm

Beban Tés (KN)

Elongation di Test Beban max. %

Ngabobol beban min.KN

Total Elongation at Fracture mnt. %

beurat

Di jero Min.

Luar Max.

Kg / m

22x105

40

87

41

7

2

370

15

2.9

26x118

46

102

48

100

2

520

15

4.6

28x120

48

108

51

110

2

610

15

6.7

30x120

48

112

53

120

2

670

15

7.8

30x130

50

119

56.5

120

2

670

15

6.9

 

Kodeu, Diménsi sareng Pasipatan (Kelas C) 

                       

Ukuran dxp (mm)

Lebar (mm)

Kurva Radius mm

Beban Tés (KN)

Elongation di Test Beban max. %

Ngabobol beban mnt. KN

Total Elongation at Fracture mnt. %

beurat

Di jero Min.

Luar Max.

Kg / m

22x105

40

87

41

135

2

530

15

2.9

26x118

46

102

48

190

2

740

15

4.6

28x120

48

108

51

220

2

860

15

6.7

30x120

48

112

53

250

2

990

15

7.8

30x130

55

119

56.5

250

2

990

15

6.9

Taros Kami