EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Kabel komposit Watertight Transverse

4-listrik sareng 6-optik Transverse Watertight Composite Cable Spec.

1. Struktur diagram

Kabel komposit Watertight Transverse

2. Type: RTFK-6 6×1.3+4B1.3


3. Desain kabel

1. Kabel listrik
1.1 Conductor: use stranded copper wire7×0.48.
1.2 Insulation: special high temperature resistant material, heat resistance≥125℃ nominal outer diameter :3.1mm.

2. Unit optik (4-inti) serat optik: modul tunggal G652, 4-inti, tabung waja 1.5mm + Diaméter luar Sheathnominal 3.1mm.
Cabling: tingal inohong, bungkus aluminium palastik sabuk komposit, diaméterna luar nominal: 9.5mm.

3. Sarung batin: poliuretan, kandel nominal: 1.2mm, diameter luar nominal: 11.9mm.

4. Lapisan bertulang: nguatkeun ku aramid rajutan, diaméterna luar nominal: 13.1mm.

5. palapis luar: busa TPE, diaméterna luar nominal: 22.5mm.

 

• Aplikasi utama

Kabel ieu dipaké pikeun catu daya sareng pangiriman sinyal alat-alat jero cai di sagara.

 

• Kaayaan damel
1. Suhu lingkungan damel: -20 ℃ ~ + 70 ℃;
2. radius bending allowable minimum pikeun instalasi nyaéta 10 kali tina diameter luar kabel;

 

• Kinerja téknis

Kinerja listrik

tegangan ngagawekeun

AC3000V

Conductor DC resistance (signle-wire) (Ω/km)(+20℃)

≤15

Résistansi résolusi (MΩ · km) (DC500V)

≥500

Kakuatan listrik insulasi antara kabel (DC 9000V, 2min)

Henteu dirusak

 

Kinerja unit optik

Atenuasi optik (dB / km)

≤0.50@1310nm

 

Kinerja mékanis, fisik sareng lingkungan

1

Kakuatan pegatna: ≥40kN

2

Density: ≤ 0.994g/cm3 nilai diitung

Ngarobih Méja Méja

Kabel komposit Watertight Transverse

 

Kabel komposit Watertight Transverse

Taros Kami