EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Tungsten Kawat Tali

7x7x7 / 19x7 99.95% Tali Kawat Tungsten Tahan Lama murni pikeun Asesoris Tungku Kristal Tunggal

Tempat Asal : Cina

Ngaran mérek : CHONGHONG

Ngaran Produk: Tungsten tali kawat

Bahan : Tungsten

Diameter:1.8mm,2mm,2.5mm,3mm,3.5mm,4mm,4.5mm

Wire rope purity:≥99.95%

Kelas : W1, W2

Kapadetan : 19.3g / cm3

Perpendicularity:>89°

Warna : Bodas Pérak

Teknologi: Tiis digulung (Y), Panas digulung (R), Perawatan anil (M)

Aplikasi:

1. prosés produksi bahan silikon Monocrystalline dipaké dina industri photovoltaic, tungku pertumbuhan sistem angkat aci lemes.

2. Dipaké dina industri semikonduktor metoda czochralski metoda tunggal bahan kristal dina produksi aci fléksibel.

3. Pikeun langkung ti 1000 ℃ vakum atanapi suasana pikeun mayungan lingkungan, nganggo tali kawat anu hadé linier atanapi bantalan tegangan non-linier.

Pakét: Kardus, kasus kai atanapi sakumaha sarat konsumén

Upami anjeun ngagaduhan spésifikasi khusus, punten nelepon kami dina waktosna.

 

Spésifikasi Tungsten Wire Rope

1)     7 strands (1x7)

Jinis SE mangrupikeun struktur dasar pikeun kawat. Untaian tali kawat tipe SE dianggo dina rupa-rupa aplikasi, sapertos asesoris sareng perikanan, jsb.

 2)      19 strands (1x19)    

Jinis SG mangrupikeun konfigurasi kanggo panggunaan dina transmisi kakuatan push-pull. Permukaanna henteu gaduh irregularities sareng finish lemes kusabab jenis ieu parantos dikembangkeun pikeun dianggo salaku kawat batin.

 3)      133 strands (7x19)    

This is a type that has made the 7×7 configuration more flexible. However, assuming that the width is the same, tensile strength is slightly poorer than the 7×7 configuration.

Ngarobih Méja Méja

Tungsten Kawat Tali

 

Tungsten Kawat Tali

 

Tungsten Kawat Tali

 

Tungsten Kawat Tali

Taros Kami