EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

URANG JENIS KLIK WIRE RIPE WIRE

Komponén klip tali kawat nyaéta sadel, baud sareng kacang.

Sadel tina klip beusi anu tiasa diraih didamel tina kelas baja kalayan kualitas kakuatan anu langkung lemah sareng dialungkeun kana bentuk sahingga, ngagaduhan mikrostruktur granular sareng henteu linier. Ieu hartosna pelana malleable matak tiasa ngahasilkeun handapeun beban anu langkung ageung sareng nyababkeun tali kawat atanapi kabelna leueur sareng berpotensi gagal. Sacara umum, ngajalin langkung kuat tibatan casting.

Ngarobih Méja Méja

GAMBAR 1001-G Klip Tali Kawat Gampang
FF-C-450 JENIS 1 KELAS 2

barang

Code

ukuran

in

A

B

C

D

E

F

G

WT / 100pcs

Kg

CH06F01

1 / 8

22

10.8

14

5

11

14

20

1.54

CH06F02

3 / 16

26

13

15

6

14.5

16.5

24

2.5

CH06F03

1 / 4

32

15

18.5

8

17

20

31.5

5.3

CH06F04

5 / 16

35

16

20

8

18.3

22

34

5.9

CH06F05

3 / 8

40.5

22

22

10

22.5

27

41.85

11

CH06F06

1 / 2

49

23.3

26

12

27

35

53.9

18.5

CH06F07

5 / 8

57.5

28

28.5

14

33

40

59.25

28

CH06F08

3 / 4

61

34

32

14

34.5

42

68.5

35

CH06F09

7 / 8

71

38

37

16

41

46

78

53

CH06F10

1

77.5

43

42

16

45.5

55

87.55

66.6

Taros Kami