EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Jandela Regulator Cable

nu ngeunaan jeung susunan

Diaméterna (mm)

Min. Ngabobol beban (kg)

Kira-kira. Beurat (KG / 100m)

 Jandela Regulator Cable

1.5

180

0.95

1.8

260

1.34

2

310

1.65

 

 

nu ngeunaan jeung susunan

Diaméterna (mm)

Min. Ngabobol beban (kg)

Kira-kira. Beurat (KG / 100m)

 Jandela Regulator Cable

1.5

200

0.95

1.8

280

1.34

2

350

1.65

 

Ngarobih Méja Méja
Taros Kami