EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Chonghong Industries Ltd. parantos ngahususkeun pikeun nyayogikeun tali kawat waja galvanis multi terdampar ti saprak 1989. Urang stock tina 0.5mm dugi ka 64mm dina sagala rupa konstruksi kalebet 1X19, 7X7, 6X19, 7X19, 6X36, 8X19, 8X36, 19X7 sareng 35X7 kalayan duanana Serat Core sareng Baja Cores. Salian ti tali kawat waja konvensional ieu kami tiasa nawiskeun tali kawat khusus ti pabrik kualitas luhur.


Kaseueuran tali kawat beroperasi dina kaayaan anu nungtut sareng kedah nolak naksir, nalekung kacapean sareng lecet. Kami sadar yén penting pisan yén sadaya tali kawat urang kedah dilakukeun nepi ka tingkat pangluhurna pikeun memaksimalkeun umur jasa ku kituna ningkatkeun produktivitas pikeun pangguna akhir. Kalayan pangalaman téknis kami, kami parantos ngusahakeun pisan sareng mitra kami pikeun mastikeun yén sadaya bahan didamel kana standar anu pangsaéna dina industri tali kawat waja.


Tiap tali kawat waja tiasa disayogikeun sapinuhna kumplit sareng terminal tungtung sapertos soca gimbal, ujungna digulung sareng soca ngaganjel ogé seueur solusi sanésna. Majelis kabel ieu didamel di bumi ku tim insinyur kami anu lengkep pikeun spésifikasi anjeun.


Sadaya bahan parantos bijil sareng tiasa dilacak pinuh saluyu sareng prosedur ISO9001 urang.

imah saméméhna 1 2 Terastukang - Total 22 1 direkam kaca lumangsung / Total 2 20 per kaca